За стосунки із чужою дружиною житель Шумщини поплатився здоров’ям

Ножове поранення завдав своєму товаришу 25-річний житель села Антонівці Шумського району. Таким чином чоловік відімстив коханцю своєї дружини за зраду.

 

Слідчі з’ясували, напередодні чоловіки розпивали алкогольні напої. Тоді ж затриманий і дізнався, що між його дружиною та знайомим – стосунки. Ревнивець вхопив зі столу ніж, яким нарізали закуску, і наніс удари потерпілому в область грудей. Порізи не були проникаючими – це і врятувало 27-річному жителю села Велика Іловиця життя. Потерпілого медики госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні.

 

Кримінальне провадження відкрили за частиною 1 статті 125 ККУ – умисне легке тілесне ушкодження. Затриманому загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до 200 годин, або виправними роботами на строк до одного року. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

Попередня стаття

Побоюючись закриття школи мистецтв, батьки перекрили дорогу та протестували на сесії (Відео)

Наступна стаття

Тернопільські обранці передадуть вимоги АТОвців і волонтерів Президенту (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.