Аби номерні знаки не вкрали, тернопільський водій возив їх у багажнику

Автомобіль Mercedes без номерних знаків помітили патрульні на вулиці Об’їзній у Тернополі. Водієві транспорту поліціанти одразу наказали зупинитися. Водій вимогу виконав та пояснив, знаки  – у багажнику, а заховав, щоб не вкрали.

 

Керманич розповів, раніше у нього вже викрадали з автівки номерні знаки. Автомобіль на іноземній реєстрації – тому, аби їх повернути, заплатив викуп. А оскільки виговити їх дублікати в Україні неможливо, цього разу вирішив перестрахуватися та заховав їх.

 

Керування автомобілем, у якого відсутні номерні знаки, є порушенням законодавства. Відтак, водієві патрульні винесли постанову за ч.6 ст. 121 КУпАП. Повідомляє Патрульна поліція Тернополя. 

Попередня стаття

Псевдородич видурив у тернополянки 4 тисячі доларів

Наступна стаття

Вкрадений з автівки акумулятор тернополянин оцінював у тисячу гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.