ЗНО-2018: у МОН визначають крайній прохідний бал

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Український центр оцінювання якості освіти запрошує громадські організації долучитися до процесу  визначення порогового балу зовнішнього незалежного оцінювання. Експертна комісія має встановити у 2018 році пороги «склав/не склав» з предметів ЗНО.

 

Подавати кандидатури своїх представників до складу експертної комісії можуть громадські організації, напрями діяльності яких стосуються системи освіти України. До складу комісії ввійдуть також представники Міністерства освіти і науки, Національної академії наук, Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, закладів загальної середньої та вищої освіти. Пропозиції від громадських організацій прийматимуть до 27 квітня 2018 року. Повідомляє Міністерство освіти і науки України. 

 

Переглянути докладнішу інформацію та ознайомитись з вимогами можна тут:  https://goo.gl/N62bpB

Попередня стаття

18 березня – День працівників ЖКГ і побутового обслуговування населення.

Наступна стаття

На дорогах Тернопільщини ожеледиця (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.