Домашній арешт не завадив тернополянці пограбувати крамницю

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Тернополі жінка, перебуваючи під домашнім арештом, скоїла злочин. Зловмисниця намагалася викрасти жіночий костюм з одного із місцевих магазинів. Проте, у момент крадіжки її помітили працівники крамниці та зробили зауваження. Жінка на це не відреагувала і почала тікати. Затримали крадійку працівники охорони торгового центру, які й викликали поліцейських.

 

34-річна тернополянка у скоєному зізналася. Правоохоронці встановили, затримана в минулому вже притягувалася до відповідальності за скоєння майнових злочинів. Суд обрав підозрюваній міру запобіжного заходу – домашній арешт, однак це не зупинило зловмисницю.

 

Наразі жінка перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Поліціанти затримали її в порядку статті 208 КПК України. За крадіжку жінці загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

Підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Масло для великоднього кошика «МРІЇ» сім’я Демидчуків робить власноруч (Відео)

Наступна стаття

Великодній ярмарок у центрі Тернополя піднімає людям настрій (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.