Діти з Донеччини святкуватимуть Пасху на Тернопільщині

Діти зі Східної України їдуть на Тернопільщину, щоб святкувати Великодні свята. Вони перебуватимуть у нашому регіоні від шостого до дев’ятого квітня.

 

Приїзд дітей зі Східної України відбувається у рамках культурного обміну «Схід та Захід разом», – повідомив начальник у справах сім’ї та молоді ОДА Ігор Чорний. Такі поїздки стали для Тернопільщини традиційними, оскільки наш регіон на свята постійно приймає гостей зі Східної України. «У сучасних умовах для Україні такі подорожі дуже важливі. Адже таким чином ми доводимо, що ми одна держава. Діти зі Східної України дізнаються багато нового про наш край, а потім розповідають це все своїм родичам. І вони починають розуміти, що тут живуть дуже відкриті люди, які готові прийняти їх та зрозуміти», – додав пан Ігор.

 

Цього разу Тернопільщину відвідає 150 дітей. Дозвіля та відпочинок для них організовуватимуть Кременецький, Тернопільський, Зборівський, Шумський, Збаразький та Лановецький райони.

 

До слова, діти зі Східної України приїжджали на Тернопільщину і на Різдво. Їх приймали місцеві родини, а також для малечі організували екскурсії визначними місцями нашого краю.

Вікторія Неборак

 

Попередня стаття

Тернополянам привідкрили двері до катакомбної церкви (Відео)

Наступна стаття

Тернополяни прийшли на акцію «Врятуй парк» (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.