Цю територію парку ми мусимо відстояти, – громадські активісти (Наживо)

На акцію протесту «Врятуй парк» збираються тернополяни. Акція проходить у парку «Національного відродження». Люди вимагають зупинити будівництво.

 

– Раніше тут планували звести готель, сьогодні прикриваються дітьми, бо кажуть, що хочуть розвивати футбол у місті і зводять Соціально-спортивний центр «Вулична академія». Але це парк. Ми мусимо його захистити, – каже громадський активіст Олег Синовень.

 

Забудовника на місці події немає, лише робочі та охоронці. Кажуть, що будівництво розпочали кілька днів тому і всі дозволи на забудову мають. Активісти ж вимагають проведення громадських слухань.

 

– Проект будівництва належить до категорії, яке вимагає громадських слухань. Оскільки цього дотримано не було – будівництво не законне, – каже громадська активістка Юлія Мамчак.

 

Акцію протесту Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» транслює НАЖИВО.

 

Попередня стаття

Тернополяни прийшли на акцію «Врятуй парк» (НАЖИВО)

Наступна стаття

Дерев у парку Національного відродження ніхто не різатиме, – забудовник (Наживо)

One Comment

    Avatar
  • Задовбали ці проплачені активісти

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.