Великодні свята втомили тернополян (Відео)


 

Кожен день тижня після Великодньої неділі носить назву світлого – світлий понеділок, світлий вівторок тощо. Сьогодні християни відзначають третій день Великодніх свят.

 

У Світлий вівторок, зазвичай, відвідують родичів, друзів і знайомих. До речі, саме цього дня дівчата могли помститися хлопцям за Поливаний понеділок.

 

Цей дань у християн вважається релігійним вихідним. Однак, згідно з календарем українських державних свят, третій день після Пасхи – робочий. Більшість тернополян сьогодні працюють і кажуть, що свят достатньо.

 

Чи не бракує мешканцям міста ще одного вихідного, – опитування дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

Дівчину витягнув, інших пасажирів не зміг, – потерпілий в ДТП на Тернопільщині (Відео)

Наступна стаття

Все залежить від прізвища та крісла, у якому це прізвище сидить, – Тетяна Колесник

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.