Оплатити парковку в Тернополі можна з мобільного (Відео)


Заплатити за паркування можна з допомогою мобільного телефону. Сервіс працювати на усіх стоянках міста. Для цього потрібно провести попередню реєстрацію – надіслати СМС-повідомлення із номером автомобіля, який буде користуватися послугою. Далі система працювати автоматично.

 

– 14 парковок облаштовані відповідними таблицями з роз’ясненням, як працює система. Щоб скористатися нею потрібен лише мобільний телефон. Реєструєтесь лише раз, далі система автоматично визначатиме номер автомобіля за номер вашого телефону, – каже  начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Тернопільської міської ради Ігор Мединський.

 

Вартість СМС оплачується відповідно до тарифного плану. А за годину паркування доведеться заплати 6 грн.

 

Якщо паркова оплачені з мобільного – квитанція приходить лише на телефон водієві. Відповідно її треба показати паркувальнику. Бо попри всі технічні новації, паркувальники повинні бути – ми допомагаємо правильно поставити машину, розвернутися і регулюємо відповідно рух, – каже паркувальник Володимир Пожогін.

 

Система оплати паркування з допомогою мобільного телефону працює в Тернополі тиждень, щоправда, покищо ніхто нею не скористався.

Журналіст – Наталія Луків

Оператор – Олег Ружевський

Попередня стаття

На Тернопільщині збирачів березового соку штрафуватимуть

Наступна стаття

Скільки ще тернополяни зможуть насолоджуватися лагідним весняним теплом

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.