Скільки ще тернополяни зможуть насолоджуватися лагідним весняним теплом

Теплу і сонячну погоду передбачають метеорологи до кінця тижня на Тернопільщині. Температурні показники підвищуватимуться до двадцяти двох градусів тепла, також майже по всій території регіону обійдеться без опадів. Але цими вихідними можливі невеликі дощі.

 

За прогнозами Укргідрометеоцентру, до середини квітня в області буде досить тепло і сонячно. Однак періодично можливі невеликі дощі, під час опадів частково знижуватимуться температурні показники. А загалом погоднім умовам буде характерна мінливість, місцями можливі різкі перепади температурних показників, а також пориви вітру.

 

«До кінця тижня на Тернопільщині передбачається тепла і сонячна погода. Проте вихідними пройдуть невеликі дощі. Щодо температурних показників, вночі передбачається 7 – 9 градусів тепла, вдень 19 – 22 градуси вище нуля, місцями ще вищі температурні показники. Вітер південно-східний 5 – 10 метрів за секунду, часом пориви вітру. Щодо попередніх прогнозів, то цими вихідними спостерігатиметься незначне зниження температурних показників».

 

Метеорологи додають: до середини квітня спостерігатимуться досить теплі погодні умови, місцями температурні показники дещо перевищуватимуть норму.

 

Підготувала Вікторія Неборак

Попередня стаття

Оплатити парковку в Тернополі можна з мобільного (Відео)

Наступна стаття

Щоб врятувати школу мистецтв, батьки чергують під її стінами (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.