На Бережанщині п’яний чоловік поцупив авто, розбив, а потім в ньому заснув

Задля розваги 22-річний житель Бережанщини напідпитку поцупив автомобіль у знайомого. Як наслідок – розбитий транспортний засіб та кримінальне провадження.

 

Про крадіжку автомобіля марки Audi повідомив у поліцію житель села Тростянець. Чоловік розповів, що невідомий викрав його автівку, припарковану біля помешкання.

 

Особу крадія поліціанти встановили. Ним виявився житель села Саранчуки. До того ж він був знайомим із сестрою потерпілого.  Хлопець має вже чималий кримінальний досвід по крадіжках. Автівку викрав ще до закінчення строку погашення минулої судимості.

 

Слідчі з’ясували, 12 квітня затриманий прийшов в гості. Господар будинку покликав його до столу. Гостювали до ночі. Коли ж власник іномарки задрімав, гість витягнув з його кишені ключі та поїхав кататися на чужому авто. Нетверезий кермувальник їздив не лише дорогою, а й городами. Не зупиняли водія й паркани, які він збивав. Спинився автомобіль лише в стіні нежилого помешкання. Водій просто заснув за кермом. Там його і розшукали поліціанти.

 

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом правоохоронці відкрили кримінальне провадження згідно статті 289 ККУ. Вирішують питання про обрання затриманому запобіжного заходу – взяття під варту. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Всі чотири нагороди одягну на День перемоги, – демобілізований 21-річний тернополянин (Відео)

Наступна стаття

Вперше за півстоліття в іфекційному відділенні Тернополя зробили ремонт (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.