У Тернополі затримали кишенькового крадія з Теребовлянщини

У Тернополі правоохоронці затримали 30-річного жителя Теребовлянського району. Чоловіка підозрюють у кишенькових крадіжках.

 

Слідчі встановили, свою діяльність затриманий розгорнув на території центрального ринку. Серед людей крадій обирав заклопотаних та неуважних. Черговою жертвою зловмисника став житель Збаразького району. Грабіжника зацікавив мобільний телефон чоловіка, який той зберігав у задній кишені штанів. Потерпілий навіть не помітив, що залишився без засобу зв’язку.

 

У поліції повідомили, що затриманий вже має досвід у вчиненні протиправного. У минулому він відбував покарання за крадіжки. Зараз поліціанти перевіряють його на причетність до вчинення аналогічних злочинів. Кримінальне провадження відкрили відповідно до частини 1 статті 185 ККУ. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Козівському районі будують новий цегельний завод

Наступна стаття

На Тернопільщині чотири пілотні школи отримали конструктори LEGO

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.