На Монастирищині після спроби зґвалтування неповнолітня та її кривдник – у лікарні (Відео)


На Монастирищині 70-річний чоловік намагався зґвалтувати 10-річну дитину. Пенсіонер напоївши дівчинку алкоголем, затягнув її у свій будинок. Опісля, зняв з малолітньої одяг та намагався вступити з нею у статеві стосунки.

 

Завадила вчинити протиправне зловмиснику мама дівчинки. Про те, що відбувається у помешканні за три будинки від її дому, розповіли жінці свідки. Вони почули крики дитини і подивилися у вікно. Там побачили жахливу картину – оголений дід глумиться над маленькою дівчинкою.

 

Мати, швидко прибігши, вибила вікно та двері до помешкання чоловіка. Вихопила з його рук доньку та вдарила потенційного ґвалтівника ножем. Після цього забрала п’ятикласницю додому і викликала поліцію та швидку. Дівчинку медики госпіталізували до реанімації. З нею працюють психологи.

 

Поранений пенсіонер зумів дійти до колишньої дружини, яка також викликала медиків. У лікарні його прооперували.

 

– Попереднім оглядом медиків факт зґвалтування не підтвердився. Проте дівчинка отримала деякі тілесні ушкодження та психологічну травму. Мати дівчинки, побачивши, що оголена дівчинка знаходиться на 70-річному оголошеному дідусеві, значить, вхопила ніж і нанесла декілька ударів цьому чоловікові. На даний момент матір цієї дівчинки затримана по статті 208 КпКУ. Також по цій же статті затриманий і підозрюваний у скоєнні цього злочину. Оскільки він знаходиться на лікуванні у реанімації, то в лікарні є конвой, який взяв його під охорону, – каже начальник відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області Сергій Крета.

 

Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

Завтра у Тернополі перекриють три вулиці (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі зоозахисники б’ють на сполох через пожежі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.