У Тернополі зоозахисники б’ють на сполох через пожежі

Через спалювання сухої трави та сміття на Тернопільщині гинуть тварини. Місцеві зоозахисники вражені наслідками пожеж. Фото обгорілих трупів тварин опублікувала у соцмережах волонтерка Аліна Кошельовська.

«Навіщо ці весняні обряди? Навіщо палити траву? Ми вже вкотре пояснюємо і наголошуємо: від цього гинуть тварини. І всі наші повідомлення – як об стіну горохом. Таку жахливу картину ми побачили по дорозі у Дичків – центр стерилізації собак. На фото – собака, – а точніше, – те, що від нього залишилося. А ще у цих недопалках можна знайти зайчиків, качок й інших тварин», – пише на своїй сторінці у Фейсбук волонтерка-зоозахисниця Аліна Кошельовська.

До слова, проблему підтверджують працівники ДСНС. Оскільки рятувальникам на Тернопільщині доводиться до тридцяти разів за добу гасити пожежі в екосистемах. Причиною яких є підпали трави та сміття.

 

Вікторія Неборак

фото з соцмереж

Попередня стаття

На Монастирищині після спроби зґвалтування неповнолітня та її кривдник – у лікарні (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі виступив хор з Арканзасу

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.