На Тернопільщині рибалка зґвалтував хлопчика, бо той заважав йому (Відео)


У зґвалтуванні неповнолітнього неприроднім шляхом звинувачують правоохоронці жителя Підволочиського району. 16-річний юнак  поглумився над 8-річним хлопчиком. Про злочин у поліцію повідомив старший брат потерпілого. Саме йому хлопчик поскаржився на кровотечу та розповів, що трапилося. Неповнолітній злочинець у скоєному зізнався.

 

Слідчі з’ясували, затриманий рибалив на одному із місцевих ставів. У той момент до нього підійшов хлопчик та почав кидати камінці у воду. Рибалці це заважало. На зауваження та прохання не робити цього, потерпілий не реагував. Тоді підліток спіймав його, змусив роздягнутися та зґвалтував.

– Працівниками поліції встановлено факт, що неповнолітній мешканець сусіднього села здійснював риболовлю на ставку, де і зустрівся з малолітньою дитиною. Між ними виник конфлікт. Внаслідок цього конфлікту неповнолітній зґвалтував малолітнього хлопчика. Працівниками поліції встановлено особу підозрюваного. У скоєному він зізнався. Його затримали в порядку статті 208 КпКУ, – каже начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Тернопільській області Петро Тихович.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині ремонтники розтратили кошти, виділені на дорогу 

Наступна стаття

У тернопільських парках вийшли на полювання кліщі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.