На Тернопільщині засудили псевдопрацівників СБУ, які викрали авто

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

На Тернопільщині двох чоловіків, які видавали себе за працівників СБУ та викрали авто, засудили на 5 років 4 місяці та 5 років 6 місяців. Вирок виніс Збаразький районний суд. Матеріальну шкоду потерпілому відшкодували під час судового розгляду.

 

Слідчі встановили, у вересні 2015 року двоє раніше судимих жителів Тернопільщини вчиняли злочини, представляючись працівниками СБУ. Чоловіки одягалися у камуфляжну форму та використовували посвідчення бійців добровольчого батальйону. Застосувавши насильство, неподалік Збаража зловмисники незаконно заволоділи автівкою марки БМВ. Правоохоронці злочинців розшукали і затримали.

 

Кримінальне провадження відкрили за ч.2 ст.289 КК України – незаконне заволодіння транспортним засобом за попередньою змовою групою осіб, поєднане з насильством, що не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого та завдало значної матеріальної шкоди, ч.1 ст.353 КК України – самовільне присвоєння владних повноважень, поєднане із вчиненням суспільно-небезпечного діяння, ч.2 ст.126 КК України -умисне завдання ударів, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень, з метою залякування потерпілого. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області. 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі патрульні наздогнали п’яного водія-втікача (Відео)

Наступна стаття

На Шумщині затримали пенсіонера з наркотиками

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.