У Тернополі чоловік розстріляв компанію

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Стрілинина трапилася в ніч з 24 на 25 квітня на масиві Дружба у Тернополі. Житель однієї із багатоповерхівок розстріляв компанію, яка відпочивала в дворі. У результаті до лікарні потрапив 20-річний місцевий житель. У хлопця медики зафіксували проникаюче кульове поранення пневматичною зброєю.

 

Поліціанти встановили, роздратували стрілка гучні розмови компанії, яка відпочивала в дворі будинку. Спочатку він зробив хлопцю і двом дівчатам зауваження. Проте відпочиваючі не відреагували і почали провокувати словесний конфлікт, матюкаючись та погрожуючи. Тоді чоловік вирішив завершити конфлікт пострілом.

 

До лікарні пораненого привезли знайомі. Хірурги вилучили з тіла хлопця кулю, яка пройшла неподалік серця. Зараз життю його нічого не загрожує, стан стабільний.

 

Підозрюваного поліціанти затримали відповідно до статті 208 КПК. Він у скоєному зізнався. У чоловіка вилучили пневматичну рушницю. Слідчі встановлюють чия це зброя і чи є на неї дозвіл. У ході перевірки стало відомо, що затриманий уже притягувався до кримінальної відповідальності.

 

Даний факт внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 121 частина 1 ККУ – Умисне тяжке тілесне ушкодження. Триває слідство. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

Причиною смерті піврічної дитини стало удушшя, – Олександр Богомол (НАЖИВО)

Наступна стаття

Жителі прилеглих до Тернополя сіл скаржаться на перевізників

One Comment

    Avatar
  • на пневматичну зброю до 4.5мм, а саме така у нас і продається, ніяких дозволів не треба

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.