Жителі прилеглих до Тернополя сіл скаржаться на перевізників

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Жителі прилеглих до Тернополя сіл скаржаться на перевізників краю. Люди не задоволені тим, що водії порушують графік відправлення та прибуття транспорту. Кажуть, це призводить до перезавантаження маршруток пасажирами. Причину такої ситуації люди вбачають у незадовільному технічному стані транспорту. Автобуси виходять з ладу, а ремонтувати його ніхто не поспішає, – про це на своїй сторінці у Facebook написала жителька смт. Великі Бірки Оксанка Підборочинська-Семенів. Жінка, зокрема, зазначила:

 

– Вчора, 25.04. 2018, маршрутки Тернопіль-Великі Бірки возили людей кожні півгодини, замість кожні 15-20 хвилин (згідно з графіком). Розуміємо, що одна з маршруток стала на капітальний ремонт, інші зламались, це життя, всяке буває, один день можна піти на поступки, потіснитись, всі ж ми люди, це ж на півдня… Але, виявляється, ніхто і не спішив ремонтувати поламані маршрутки, напевно, вирішили, що можна їздити так, як їм заманеться. Так, сьогодні, 26.04.2018, знову замість що п’ятнадцять-двадцять хвилин вони умудрились їздити раз на годину… Коли люди виходять на маршрутку і чекають мінімум по 45 хв., це вже просто край терпіння, скільки можна займатись таким свавіллям?! Виявляється, що ніхто і не подумав про таких, як я і всі інші, що добираються на роботу саме цими маршрутками. Їм байдуже до людей, які запізнюються на роботу чи в навчальні заклади, на зустрічі, зрештою, яка різниця, куди, якщо через таку безвідповідальність і так ніхто нікуди не встиг… Я не можу зрозуміти, чому ніхто не подумав про мешканців Бірок і не здогадався, що маршрутка раз в годину в робочий день з такого великого селища, це об’єктивно замало? Таке враження, що я сьогодні не в маршрутці їхала, а консервній банці. Хто, скажіть, винен у цій ситуації і хто може мені сказати, чи буде хоч колись порядок на даному маршруті???, – написала Оксанка Підборочинська-Семенів.

 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі чоловік розстріляв компанію

Наступна стаття

Типовий Кременець

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.