“Бензиновий” шахрай з Франківщини обдурив двох тернополян

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

 На Тернопільщині поліціанти затримали чоловіка, якого звинувачують у шахрайстві. Зловмисником виявився житель Івано-Франківська. Підозрюваний шахраював з картками на пальне в обласному в обласному центрі.

 

Потерпіли від дій афериста двоє тернополян. Іванофранківець телефоном запропонував чоловікам придбати за вигідною  ціною картки на пальне. При зустрічі отримав гроші і відав покупцям картки.  Опісля з’ясовувалося, що їх на заплачену суму недостатньо. Шахрай запевняв постраждалих, що принесе картки з автівки, а сам швидко тікав. У такий спосіб один тернополянин втратив тисячу 300 гривень, інший – дві тисячі.

 

Слідчі зясували, затриманий – раніше судимий за аналогічні злочини.  Поліцейські встановлюють причетність підозрюваного до інших аалогічних злочинів. Триваютть слідчі дії. Повідомляють відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

 

Попередня стаття

У Тернопільському парку побили активістів

Наступна стаття

Поблизу тернопільської школи затримали оголеного чоловіка (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.