У Тернопільському парку побили активістів

Про побиття активістів на своїй сторінці у Фейсбук повідомив один з співорганізаторів акції протестів проти забудови парку Олег Синовець.

 

– Охоронці “Максими” нанесли дуже серйозні травми активістам: струс головного мозку, порвані зв’язки, гематоми та забої. Ось таку ціну платять активісти захищаючи парк від незаконної забудови……

 

У своєму дописі чоловік нагадав, сьогодні о 19.00 год в парку Нацвідродження відбудеться акція протесту.

 

Як уже розповідав сайт Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР, восени у парку Національного відродження почали зводити Соціально-спортивний центр «Вулична академія». Ініціатори проекту, Фундація зірок світового футболу «Діти» тоді запевняли, що мають всі документи на будівництво. Проте частина тернополян виступила проти такого будівництва і 20 квітня міські депутати прийняли рішення припинити його до рішення суду.

Попередня стаття

У Тернополі поліціанти затримали подружжя наркоторговців

Наступна стаття

“Бензиновий” шахрай з Франківщини обдурив двох тернополян

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.