На Тернопільщині неповнолітня втекла з дому, аби відпочивати з друзями

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Про зникнення дитини  у поліцію 2 травня повідомила жителька села Залав’є Теребовлянського району. Мати зазначила, що 14-річна донька вийшла з дому 29 квітня і досі не повернулася. 

 

Розшукали зниклу дитину правоохоронці менш як за добу. З’ясувалося, допоки батьки її шукали, дівчина відпочивала з друзями за 30 кілометрів від дому.

 

За словами начальника відділу ювенальної превенції Петра Тиховича, 14-річна жителька району не вперше йде з дому без попередження. Зараз її доправили в Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Тернопільської ОДА. Там втікачка проведе близько двох місяців. З нею працюватимуть психологи. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

Попередня стаття

Сотні тернопільських військовослужбовців отримали нагороди та відзнаки

Наступна стаття

У Тернополі водій-правопорушник спробував підкупити патрульних (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.