У Тернополі під час політичної дискусії сусід вбив пенсіонера (Відео)


У Тернополі  жорстоко вбили пенсіонера. Тіло з численними ножовими пораненнями виявив син загиблого.  Чоловік повертався з роботи близько 21:30 години.  У під’їзді на сходовій клітці зустрів сусіда, який розмовляв з мешканкою будинку. Той і повідомив, що в нього в квартирі знаходиться його поранений батько. Мовляв, той прийшов під вечір, вже стікаючи кров’ю.

 

Слідчі встановили, 70-річного тернополянина вбив сусід. Того дня затриманий і загиблий спочатку сиділи під будинком. Потім разом пішли у квартиру. Там чоловіки розпивали алкоголь. Конфлікт між ними виник під час дискусії на політичну тему. Потерпілий почав погрожувати підозрюваному вилкою. Останній на погрози опонента відповів ножовими ударами. Коли той впав, а через футболку просочилася кров, тернополянин намагався допомогти потерпілому, але не зміг. Аби відвести від себе підозру, пішов з квартири і вигадав історію.

Затримали підозрюваного відповідного до статті 208 КПК України. Йому оголосили підозру згідно з ч.1 ст. 115 частина 1 ККУ – умисне вбивство. Чоловіку загрожує до 12 років ув’язнення.  Триває слідство.

 

– Підозрюваний зізнався в вчиненні злочину та розповів, що злочин скоїв, коли вони розпивали спиртні напої. Між ними виникла суперечка на політичному грунті. Потерпілий почав погрожувати підозрюваному вилкою, останній взяв ніж і наніс йому численні ножові поранення, – каже старший слідчий в особливо важливих справах слідчого управління ГУНП в Тернопільській області Віталій Заблоцький. 

 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

Тернополянин заробляв мільйони на наркотиках, виготовлених вдома

Наступна стаття

У неділю в центрі Тернополя приготують 1500 літрів традиційної польської страви

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.