Маленький Матвійко з Тернополя потребує допомоги. Строк для збору коштів спливає

Маленький Матвійчик Павлишин потребує негайної допомоги. У дитини синдром Циннера – одна нирка відсутня, а у малому тазу – новоутворення. Лікарі, до яких зверталися батьки, розводять руками. Що чекає малюка у майбутньому – не знають, – йдеться у пості, який опублікувала на своїй сторінці Ліля Мусіхіна. Жінка написала, що обстежити дитину, встановити діагноз та прооперувати погодилися лікарі в австрійській клініці. Необхідна сума – 14 тисяч євро. Для збору коштів залишилося два тижні, адже 2 червня дитина повинна бути вже у медичному закладі Австрії.

 

– Друзі! У мого товариша, Романа Павлишина (“Кінолога”) біда. Його маленький синок Матвій хворий на синдром Циннера (одна нирка відсутня, а у малому тазу – новоутвір ( не знаю, як воно правильно називається по-медичному),як воно поведе себе далі – не знає ніхто. Я навіть боюся озвучувати вам прогнози…
Ні лікарі, ні батьки не знають, що чекає малюка у майбутньому. Всі,лікарі, до яких ми звертались,розводили руками. І ось тепер вперше австрійські лікарі пообіцяли обстежити малого і, можливо, відразу прооперувати. Вартість операції входить у вартість перебування у лікарні. Це – від 1000 до 2000 євро на день. Сказали, потрібно орієнтуватись на тиждень, а може й два.

Відтак родині Павлишиних потрібно терміново десь знайти 14 тисяч євро. Наразі є 100 000 гривень, 3500 доларів та 120 євро. У клініці вони повинні бути 2 червня.

Будь ласка, якщо маєте можливість відмовити собі у чомусь, але допомогти Матвієві – будемо дуже-дуже вам вдячні.

Карточка тата, Романа Павлишина (Кінолога):
5168742712575004 доларовий
5168742213532488 гривневий

 

Попередня стаття

Тернополянам пропонують приєднуватися до ранкових пробіжок навколо ставу

Наступна стаття

У Тернополі жителька Закарпаття підрізала чоловіка. Потерпілий – у реанімації

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.