У Тернополі господар бійцівської собаки сплатить штраф

У Тернополі господарю собаки бійцівської породи доведется сплатити штраф. Чоловік вигулював тварину без намордника та повідка в дворі будинку на вулиці Злуки. Про порушення правил щодо утримання собак перехожі повідомили у поліцію.

 

Поліціанти пояснили власнику тварини, що без намордника собаку вигулювати не можна, адже це становить загрозу для інших громадян. У присутності патрульних чоловік одягнув на улюбленця повідок.

 

На тернополянина інспектори склали протокол про накладення штрафу за статтею 154 Кодексу України про адмінправопорушення, розмір якого становить від 17 до 54 гривень. Якщо ж тварина завдасть шкоди здоров’ю людей або їхньому майну, чи господар знову буде вигулювати її без намордника, штраф сягатиме 54-85 гривень з конфіскацією тварини. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області. 

Попередня стаття

Трактор у вишиванці працює на полях відомого на Тернопіллі Агрохолдингу (Відео)

Наступна стаття

Субсидії-2018: деяким тернопільським сім’ям не враховуватимуть дохід повнолітніх дітей

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.