На Тернопільщині підприємець з ножем напав на односельчан

У чергову частину Бучацького відділення поліції звернулися жителі району. Люди повідомили, що мешканець Золотого Потоку б’є людей та погрожує їм предметом, схожим на штик-ніж. На місце події виїхали правоохоронці.

 

Поліціанти з’ясували, підозрюваний їхав у власному авто, коли перестрів дорогою двох чоловіків у стані алкогольного сп’яніння. Водій вийшов і почав розповідати перехожим, як і що потрібно робити та, як правильно ходити вулицями. Розмова переросла в конфлікт і підприємець став бити місцевих жителів. Далі, як кажуть потерпілі, він їх змусив сісти в автомобіль і вивіз за село, де продовжив повчати силовими методами.

 

Бійку помітив житель сусіднього села, який проїжджав неподалік. На його питання, що відбувається, підприємець відповів, що відпрацьовує удари. Це випадковому свідку не сподобалося і він вирішив заступитися за потерпілих. Проте не зміг, оскільки дебошир з салону авто витягнув предмет, схожий на штик-ніж до бойової зброї, і почав нею погрожувати. Зброю вдалося у підприємця відібрати. Її передали у поліцію, а згодом направили в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр Тернополя.

 

Подію внесли в єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 263 частина 2 ККУ – носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

На Тернопільщині через сімейні конфлікти жінка забрала дітей і пішла з дому

Наступна стаття

На Тернопільщині вперше змагались у турнірі бійці АТО

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.