На Тернопільщині вперше змагались у турнірі бійці АТО

 

У Хоросткові учасники АТО вперше брали участь у змаганнях. Богатирський турнір організували для вшанування пам’яті загиблого в зоні бойових дій Миколи Руснака.

 

Команди з шести районів області, а також команда окремої артилерійської  бригади з Тернополя з’їхались на турнір. Захід розпочали зі спільної молитви на могилі Миколи Руснака. Після офіційної частини стартували змагання: учасники перетягували канат,бігали з мішками, перекидали гирі.

 

Розважали та підтримували команди танцями, співами та віршами. Вшанування пам’яті людей, які віддали своє життя за нашу державу, кажуть відвідувачі, – святий обов’язок.

 

– Наш земляк був справжніми патріотом, який боровся за суверенітет і цілісність України і віддав своє життя за мир та спокій на рідній землі.

 

В кінці турніру з багатоборства нагородили переможців. Перше місце здобула  команда  з Гусятинського району, друге –  учасники з Підволочиського району, третє місце посіли бійці з Хоросткова.

 

Підготувала Оксана САМЕЦЬ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині підприємець з ножем напав на односельчан

Наступна стаття

У Тернополі десяток брендів показали свої новинки (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.