У Тернополі призовник впав з висоти, втікаючи з військкомату

20 травня близько 18 години на обласному збірному пункті Тернопільського ОВК з висоти впав призовник Бережанського ОМВК. Попередньо встановлено, хлопець хотів самовільно залишити розташування призовного пункту. Постраждалий спробував спуститися з п’ятого на перший поверх будівлі по карнизу. Проте, зірвався та впав на дах сусідньої будівлі.

 

Внаслідок падіння призовник отримав травми різного ступеню тяжкості. Йому надали першу медичну допомогу і госпіталізували до однієї з лікарань обласного центру. Загроз життю хлопця немає. Військовий комісар Тернопільського ОВК призначив службове розслідування для з’ясування причин, які призвели до даної події.

 

Брифінг представників облвійськкомату з приводу нещасного випадку дивіться сьогодні о 14.30 НАЖИВО на mediator.te.ua.

Попередня стаття

На Тернопільщині ГАЗ на зустрічній влетів у легківку. Серед постраждалих – діти

Наступна стаття

На Тернопільщині псевдочиновник видурив у жінки 3 тисячі гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.