24-25 травня на Тернопільщині пройде міжнародний інвестиційний форум

III Міжнародний інвестиційний форум «Тернопільщина INVEST-2018» відбудеться 24 -25 травня. Це одна з найбільш очікуваних економічних подій року, яка вже стала традиційною для нашого краю. Мета заходу – розвиток міжнародного співробітництва та залучення до співпраці потенційних українських та іноземних партнерів.

      Цьогорічний форум матиме деякі особливості, – кажуть організатори. Зокрема, якщо раніше акцент робили на досвіді партнерів з інших країн, які представляли свої успішні проекти і давали рекомендації, то цього разу більше уваги приділять демонстрації успіхів Тернопільщини за попередні роки і покажуть потенціал та можливості, які можна реалізувати в області. «Цьогоріч  майже всі місця на панельних дискусіях відведені для нових проектів, які презентуватимуть підприємці та інші жителі Тернопільщини», – зазначила головний спеціаліст управління міжнародного співробітництва та фандрайзингу Тернопільської облдержадміністрації Оксана Качурівська.

       «Основні теми, які розглянуть під час панельних дискусій, це: енергоефективність та впровадження відновлювальних джерел енергії; агропромисловий комплекс – успішні проекти та нові інвестиційні можливості; туризм – перспективи розвитку; інструменти підтримки малого та середнього підприємництва; Тернопіль інвестиційний. Для нас дуже важливо, щоб кожен із представників бізнесу, чи то українського, чи то іноземного, мав можливість реалізувати свої потужності саме в Тернопільській області. Головні напрямки – економіка, сільське господарство, туризм і відновлювальна енергетика. Гадаю, що в цих галузях ми зможемо знайти порозуміння, абсолютну підтримку з боку влади і представників українського та іноземного бізнесу. Сподіваємося, що цей форум буде цікавим щодо реалізації інвестиційних ідей і власного бізнесу, – наголосив голова облдержадміністрації Степан Барна.

Форум відбуватиметься за участю керівництва держави, уряду й центральних органів виконавчої влади України, обласних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування України, іноземних дипломатичних установ і міжнародних організацій, акредитованих в Україні, реальних і потенційних партнерів області та представників бізнесу.

Підготувала Вікторія Неборак

Попередня стаття

У Тернополі водій сплатить штраф за «липове» викрадення автомобіля

Наступна стаття

На Тернопільщині пограбували церковного касира

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.