На дорогах Тернопільщини виявлено майже 7 тисяч недоліків, – Василь Деревляний (Ефір)

Проект “Територія розвитку”

В 20-те чую, що мене звільняють з посади голови Тернопільської обласної  організації ВО «Батьківщина», – каже посміхаючись Василь Деревляний. Ці чутки поширюють через мої політичні заяви та переконання, про це та інше заступник голови обласної ради розповів у суспільно-політичному проекті Першого інтернет-телебачення «МедіаТОР» – «Позиція».

 

На Тернопільщині існують проблеми з будівництвом доріг області, – зазначив Василь Деревляний. Зокрема, за його словами, раніше служба автомобільних доріг передавала обласній адміністрації дороги місцевого значення не лише, як полотно, а зі знаками та загорожею. Після передачі на місце виїжджала комісія, якою була встановлена відсутність всіх заявлених у документах об’єктів. Тепер дороги передають тільки як полотно.

 

Також Василь Деревляний повідомив, що у ході обстеження на дорогах державного значення виявлено близько 7 тисяч недоліків.

 

– Нещодавно на голову обласної ради прийшов лист від Національної поліції, де, я хочу зацитувати «у ході обстеження на дорогах державного значення виявлено 6 тисяч 748 недоліків, у тому числі – на 179 ділянках мали місце вибоїни та ямковість 1 тисяча 298 метрів квадратних та на 743 ділянках не відповідало покриття. Також не вистарчає близько 700 знаків»,  – каже Василь Деревляний.

 

Під час програми політик зазначив, що вважає не доцільним злиття школи мистецтв  та ЗОШ №21, а також про анонсував цьогорічне святкування Дня незалежності  на місці Третього Надзвичайного Збору ОУН у хуторі Веснівка Козівського району.

Ефір програми «Позиція» дивіться на каналі МедіаТОРа на YouTube або на сторінці у Фейсбук.

Попередня стаття

Сотня маленьких тернополян вчились знімати мультфільми на мобільних (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі і довколишніх селах два дні не буде води

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.