На Тернопільщині вилучають зброю та вибухівку (НАЖИВО)

На Тернопільщині кілька місяців тривала операція «Зброя та вибухівка». Профілактичні заходи були спрямовані на виявлення та вилучення з незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки.

 

Правоохоронці нагадують, що за незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки законом передбачена кримінальна відповідальність за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

 

Про підсумки проведення спецоперації під час брифінгу розкаже очільник Головного управління національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.

 

Подію Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» транслює НАЖИВО.

Попередня стаття

Під Тернополем розгромили циганський табір. Ромів розганяли кулями (Відео)

Наступна стаття

Рівень злочинності на Тернопільщині зменшився, – Олександр Богомол (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.