У Тернополі судитимуть зловмисників, які побили учасника бойових дій

Двох зловмисників, що вчинили розбійний напад на учасника бойових дій, чекає суд. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні, передбаченого ч.2 ст. 187 КК України, вже направили до суду. На лаві підсудних – житель села Будилів Козівського району та села Великі Гаї Тернопільського району.

 

Слідчі встановили, у лютому цього року зловмисники, за попередньою змовою, вчинили розбійний напад на жителя обласного центру. Пізно вночі перестріли потерпілого у парку Топільче у Тернополі та побили. Опісля, заволоділи майном потерпілого на загальну суму 9 тисяч гривень.

 

Один з підозрюваних кількома ударами в обличчя збив потерпілого з ніг і продовжив бити. Інший підозрюваний у той час нишпорив у кишенях верхнього одягу жертви. Збагатилися лиходії дорогим мобільним телефоном, кількома десятками гривень, золотою обручкою, яку зняли з пальця, привласнили банківські картки, посвідчення учасника бойових дій та в’язку ключів. Внаслідок нападу тернополянин отримав чисельні забої, садна, гематоми, крововиливи та перелом. 

 

У поліції повідомили, 31-річний житель села Великі Гаї Тернопільського району визнав свою провину в інкримінованому йому злочині. Його 23-річний спільник співпрацювати зі слідством не став, проте поліцейські зібрали достатньо доказів його причетності до розбійного нападу. Обоє підозрюваних раніше неодноразово судимі. Міру покарання їм визначить суд. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

 

Попередня стаття

Винуватця смертельної ДТП у Тернополі Апеляційний суд залишив за гратами

Наступна стаття

ЗНО з української мови здає рекордна кількість тернополян (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.