Винуватця смертельної ДТП у Тернополі Апеляційний суд залишив за гратами

Колегія суддів Апеляційного суду Тернопільської області розглянула апеляційну скаргу захисника винуватця смертельної ДТП у Тернополі та відхилила її. Вирок Тернопільського міськрайонного суду від 22 січня 2018 року залишився без змін. Відтак, підсудний понесе покарання у вигляді 4 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права 3 роки керувати транспортними засобами.

 

В апеляційній скарзі захисник обвинуваченого просив пом’якшити вирок суду. А саме, звільнити підсудного від відбуття покарання на підставі ст. 75 КК України зі встановленням 1 року іспитового строку без покладення обов’язків, передбачених ст. 76 КК України.

 

Заслухавши суддю доповідача та думку учасників процесу, вивчивши матеріали справи, колегія суддів прийшла до переконання: оскільки злочин є тяжким і вчинений у стані алкогольного сп’яніння, а заподіяну моральну шкоду Олег М. не відшкодував, підстав для пом’якшення покарання обвинуваченому немає.

 

Нагадаємо, 26 березня 2017 року опівдні нетверезий водій автомобіля “ВАЗ-21099”. порушуючи правила дорожнього руху,  на вулиці Тарнавського збив пішохода. 68-річний пенсіонер переходив  дорогу на регульованому пішохідному переході.  Потерпілий отримав масивні травми, від яких помер у кареті “швидкої допомоги”.

 

Повідомляє прес-служба апеляційного суду Тернопільської області

Попередня стаття

У Тернополі на пляжі «Циганка» затримали нудиста (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі судитимуть зловмисників, які побили учасника бойових дій

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.