На Тернопільщині викрили підпільний цех з масового виготовлення фальсифікату

На Тернопільщині поліціанти викрили підпільний цех, у якому виготовляли у великій кількості фальсифікований алкоголь. Займалася незаконною діяльністю група осіб.

 

Загалом, зі складу вилучили 5 тисяч літрів незаконно виготовлених горілки та коньяку, більше тонни спирту, понад 2 тисячі підроблених марок акцизного податку на горілчані вироби та виноробну продукцію.  Також податкова міліція конфіскувала обладнання, яке забезпечувало масове виробництво фальсифікату. Про розмах підпільного виробництва свідчить те, що зловмисниками для підготовки купажу горілки та коньяку використовувались декілька ємкостей об’ємом 1 тисяча літрів кожна.

 

Виробленій контрафактній продукції надавали товарного вигляду, упаковуючи в тару, яка за зовнішніми ознаками не відрізнялась від заводської. Так, у підпільному цеху виявили понад 4 тисячі порожніх пляшок та понад 3 тисячі корків. Їх підозрювані планували використати для розливу фальсифікату, а також картонну тару із логотипами відомих виробників. Крім цього, співробітники податкової міліції вилучили три транспортних засоби, які використовувались в незаконній діяльності.

 

З незаконного обігу вилучили підакцизних товарів на суму 2,8 мільйона гривень, завдяки чому упереджено втрати бюджету від ненадходження акцизного податку в сумі 400 тисяч гривень. Триває досудове розслідування. Повідомляє ДФС у Тернопільській області.

Попередня стаття

Нетверезий мотоцикліст разом із пасажиркою розїжджали Тернополем

Наступна стаття

Минулої ночі на Тернопільщині трапилося п’ять пожеж

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.