У нетверезого тернополянина представник ромської національності викрав телефон

Нетверезий тернополянин звернувся до Патрульної поліції Тернопільщини із заявою про викрадення мобільного телефону. Як стверджує чоловік, у нього з рук вихопив мобільний представник ромської національності.

«Учора близько 23:45 год. по вул. Живова біля ТЦ «Орнава» надійшло повідомлення від гр. Х про те, що невідома особа ромської національності з рук викрала мобільний телефон марки Ксіомі Редмі 5 і побігла в сторону Тернопільського ставу. Обстежено прилеглу територію, камер відеоспостереження не виявлено. Гр. Х доставлено в КУТОР ТОНД для проходження огляду на визначення алкогольного сп’яніння, результат-2,39 проміле», – повідомила Першому інтернет-телебаченню прес-секретар Патрульної поліції Тернопільщини Оксана Смільська.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

У Тернополі спеціаліста Держпродспоживслужби затримали на хабарі

Наступна стаття

Тернопільські правоохоронці вчергове вирушили на Схід (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.