На сесію Тернопільської облради люди збираються за годину до початку засідання (НАЖИВО)

Сьогодні у сесійній залі відбудеться сесія Тернопільської обласної ради. На ній знову прийматимуть рішення щодо перспективного плану формування територій громад Тернопільської області.

 

Нагадаємо, у вівторок сотні мешканців приміських сіл заявили, що не хочуть приєднатися до обласного центру. Натомість депутати переконані, самостійно села не виживуть. Тому запропонували їм перспективний план з 5 варіантами подальшої співпраці. Після майже 6 годин гарячих дискусій люди і депутати не дійшли єдиною думки, тож сесію перенесли на три дні, аби допрацювати питання.

 

Сьогоднішня сесія оголошена на 10.00. Проте прийти на неї можуть не всі бажаючі, а лише ті, хто зареєструвався. Реєстрація почалася о 8:30.

 

Події під стінами «білого дому» та сесію облради Перше інтернет-телебачення  МедіаТОР транслює НАЖИВО

Попередня стаття

8 червня – Міжнародний день домогосподарки і домохазяїна

Наступна стаття

У Тернопільській облраді домовилися: доопрацьований перспективний план людей влаштовує (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.