Терноплянин хотів стати канадійцем, а залишився українцем без грошей

Понад півтори тисячі доларів втратив тернополянин, який вирішив стати канадійцем. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Тернопільській області. Потерпілий, йдеться на сайті, свою вину визнає, каже – хотів за відносно невеликі гроші отримати канадський паспорт. На сайті OLX знайшов оголошення про виготовлення документа для безвізового виїзду в Канаду. Заплатив незнайомцеві відповідну суму та почав готуватися до виїзду. Невдовзі зрозумів, що став жертвою афериста.

 

Зловмисником виявився 32-річний вінничанин. Чоловік не визнає своєї провини та каже, що теж є потерпілим. За його словами, гроші передав іншим людям, які займалися виготовленням паспортів, а ті його обманули.

 

Кримінальне провадження розпочато за частиною 1 статті 190 ККУ – заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою. Триває досудове розслідування, – повідомляє Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Юліана Діткун

Попередня стаття

На Тернопільщині продавець меду пограбував пенсіонерку

Наступна стаття

З 1 липня у Тернополі через заборгованість відключать гарячу воду

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.