З 1 липня у Тернополі через заборгованість відключать гарячу воду

Комунальне підприємство “Тернопільміськтеплокомуненерго” попереджає жителів Тернополя про відключення постачання гарячої води. Надання цієї послуги планують припинити з 1 липня. Основна причина – заборгованість тернополян за спожитий природній газ. Листівки-попередження із вказаною сумою боргу працівники служб розклеюють у під’їздах будинків-боржників.

 

Споживачам, які не користуються субсидіями, пропонують скористатися авансовою системою оплати. З початку нового опалювального сезону люди можуть звернутися на підприємство із заявою про надання розстрочки у розмірі 50% нарахованої плати за послугу з централізованого опалення.

 

Нагадаємо, заборгованість тернополян на сьогоднішній день складає 48,8 мільйона гривень та спостерігається низький рівень оплати спожитих послуг споживачами, що не дає можливості підприємству отримати номінацію для придбання природного газу на виробництво гарячої води в липні 2018 року.

 

Станом на 1 квітня заборгованість споживачів складала 78,1 мільйона гривень, а на 1 червня –  50,3 мільйона гривень.  За рахунок цього рівня проплати підприємство могло закуповувати необхідний об’єм природного газу для надання послуг в травні-червні поточного року.

Попередня стаття

Терноплянин хотів стати канадійцем, а залишився українцем без грошей

Наступна стаття

У Тернополі вшанували загиблих бійців «Невидимої варти», один з яких – Руслан Муляр (Відео)

0 Comments

    Avatar
  • Ви, що чекаєте на мітинг,

  • Avatar
  • Напевно,ті жителі що вчасно оплачують,по таким вашим діям,також перестануть платити.

  • Avatar
  • Напевно,ті споживачі,що вчасно розраховуються за послуги,перестануть плати,після ваших таких дій.

  • Avatar
  • і чому неможливо дозвонитись на телефони: 098401578,098401579,098401587.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.