На Тернопільщині під час матчу побилися фанат і футболісти

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

На території футбольного стадіону у Скалаті під час матчу побилися фанат і футболісти. У результаті бійки В результаті бійки 28-річного місцевого жителямедики госпіталізували до лікарні з численними травмами.

 

Того дня матч відбувався між командами села Новосілка та Хоросткова. Одному із фанів не сподобалась манера гри гравця. Хлопець вибіг на поле і вирішив провчити футболіста. Спершу почав шарпати, а потім – вдарив. За товариша одразу заступився спортсмен з команди.

 

Через порушення громадського спокою та порядку футбольний матч зупинили. Всі учасники бійки написали заяви у поліцію, одного госпіталізували до медзакладу.

 

Відомості про подію внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 296 частина 2 ККУ – хуліганство – грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинене групою осіб. Повідомляє відділ комунікації поліції у Тернопільській області.

Попередня стаття

Працівники Агрохолдингу “МРІЯ” допомагають громадам, у яких працюють, облаштовувати благоустрій (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі три екіпажі патрульних наздоганяли водія-втікача (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.