Працівники Агрохолдингу “МРІЯ” допомагають громадам, у яких працюють, облаштовувати благоустрій (Відео)


 

На стадіоні у Гусятині, як у вулику: понад дві сотні людей замітають, чистять, малюють, вивозять сміття та садять квіти. Такої толоки в містечку ще не було. З рукавицями, граблями та пензликами приїхали працівники Агрохолдингу «МРІЯ», аби привести до ладу спорткомплекс «Збруч».

 

На ігровому майданчику десяток робітників фарбують гойдалки у яскраві зелені та жовті кольори. Біля стадіону на клумбах висаджують квіти. А на полі для міні-футболу зрізають буряни та змітають докупи сміття.

 

– Садимо квіти, щоб було гарно, оці вазони якраз маємо посадити сьогодні, – каже працівниця Агрохолдингу «МРІЯ» Оксана Ткач.

 

Майже за годину територію навколо майданчику зачистили, а купи сміття та зрізані дерева вивозять уже втретє. Гуртом близько двохсот працівників «МРІЇ» взялись за прибирання стадіону в невеличкому містечку. Пан Ігор не встигає роздавати інвентар.

 

– Поточні роботи на стадіоні проводяться щороку, але такої масштабної не було, – каже директор Гусятинської ДЮСШ Ігор Троян.

 

У Гусятині місць які варто прибрати, каже керівник РДА, чимало. Але почувши про кількість робочих рук, обрав місцевий стадіон.

 

Окрім приведеного до ладу стадіону, місцеві зможуть користуватися ще одним подарунком Агрохолдингу. За кошти компанії придбано і встановлено вуличні тренажери.

 

Мені подобається тут бігати, у мого друга був такий електричний і я на ньому займалася коли в гості приходила, – каже Марта Вибирана.  

 

Генеральний директор Агрохолдингу Саймон Чернявський відмічає:  завдяки маленькому вкладу кожного, нині мають добрий результат.

 

– Усім спасибі, я сподіваюся отримали задоволення як і, бо трішки помалював, з лопатою повозився і мозолі напрацював, сподіваюся для кожного це був хороший досвід.

 

Такі толоки для компанії стають – традиційними, тому наступного разу колектив «Мрії» замість звичного робочого дня поїде в інший населений пункт. Аби разом принести користь людям, які довіряють свої землі Агрохолдингу.

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Відтепер тернопільські патрульні оформлюватимуть ДТП за новими правилами

Наступна стаття

На Тернопільщині під час матчу побилися фанат і футболісти

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.