На Тернопільщині поки власник AUDI перебував на АЗС, його автівку викрали

21 червня у місті Хоростків на Гусятинщині невідомий викрав автомобіль марки Audi. Транспорт знаходився на території автозаправної станції “ВВА”. Грабіжник скористався моментом, поки власник перебував на АЗС.

 

Злочинця на викраденому автомобілі правоохоронці впіймали. Ним виявився 20-річний житель одного із сіл Тернопільського району. Заволодівши автомобілем “AUDI A6”, затриманий завдав потерпілому значної матеріальну шкоди.

 

Грабіжника затримали в порядку ст.208 КПК України. Вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу. Кримінальне провадження відкрили за ч.2 ст.289 КК України – незаконне заволодіння транспортним засобом, що завдало значної матеріальної шкоди. Санкція статті інкримінованого злочину передбачає позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

Довідку про несудимість тернополяни можуть замовити онлайн

Наступна стаття

На Тернопільщині відкрили сучасну шкільну обсерваторію

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.