За життя дівчинки, яка вижила у ДТП з військовою вантажівкою, борються зборівські лікарі (Відео)


Занесло у військову вантажівку. На Тернопільщині внаслідок аварії загинуло дві жінки, 5-тирічна дівчинка в реанімації.

 

ДТП трапилась на трасі між насаленими пунктами. Військовослужбовці повертались з навчань у Старичах у військову частину Тернополя.  Вмить, на звивистій  ділянці дороги у вантажівку влетіла Nissan Qashqai, за кермом якої була жінка-водій. Дві жінки 47 і 29 років померли на місці. За життя дівчинки борються лікарі відділення реанімації Зборівської центральної районної лікарні.  Від коментарів відмовляються. Та, кажуть, дитина в тяжкому стані

 

Що ж до військових, їх було четверо. Двоє їхали в кабіні, двоє в кузові. У військовослужбовця, який їхав в кузові перелом ключиці, ще в іншого струс головного мозку. Водій не постраждав.

 

– 27 червня близько 17 год. в селі Озерна на Тернопільщині виникло ДТП за участю військового автомобіля, що належить в/ч А3215. Внаслідок дорожньо – транспортної пригоди загинуло двоє цивільних осіб, травмувались одна дитина і військовослужбовець . Зі слів очевидців через несприятливі погодні умови цивільний автомобіль виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся лоб у лоб з військовим автомобілем. На місці події працює слідчо – оперативна група, яка встановить причини аварії. Командування військової частини висловлює співчуття родині загиблим та близьким, – заначив прес-офіцер в/ч А3215 Юрій Кульпа.

 

До слова, службове розслідування розпочали і військовослужбовці.

 

Попередня стаття

Тернопільські спортсмени отримали квартири, щоб жили і розвивали місто (Фото)

Наступна стаття

«Карта тернополянина – це неконституційно», – тернопільські юристи

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.