На Тернопільщині сильний вітер повалив теплиці та дахи (Фото)

 

У селі Звенигород  Бучацького району сильний вітер зніс покрівлю у декількох будинках. У місцевого підприємця Михайла Шевчишина потрощені чотири теплиці.

 

Чоловік вирощує помідори, огірки, перець, цвітну капусту. Ввечері на 29 червня від однієї теплиці з молодими саджанцями помідор нічого не залишилося. Вікна знайшли на сусідній вулиці. Три інші – повалені. Чоловік каже, сильний вітер не оминув теплиці, бо вони попри трасу. Тепер відновлює своїми силами, але збитки чималі. Частину урожаю втрачено.

 

У сусіда з покрівлі хати зірвало декілька листів шиферу та поламало крокви.

 

Загалом, за словами начальника Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області Віктора Маслея, через ускладнені погодні умови з 29 червня по 1 липня постраждали декілька сіл у Бучацькому районі, зокрема Переволока, Звенигород, Рукомиш та Заривинці. На Тернопільщині за вихідні близько півсотні покрівель будинків пошкоджено.

 

Наталя КОЛОДІЙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині Петри, Павли і Павліни встановлюватимуть національний рекорд

Наступна стаття

Українці винайшли бездротову зарядку для смартфонів (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.