У Тернополі дитину не викрали, її забрала бабуся у п’яної мами

 

У соцмережі активно розшукують зникле немовля у дитячому візочку. Читачі пишуть, що на вулиці Танцорова біля магазину продукти викрали дитину. А маму в істериці забрала швидка, – написала користувачка Ira Tylna Oksentiuk.

 

У прес-службі патрульної поліції повідомили, що дійсно виклик  був, бо дитина з коляскою пропала. Задля розшуку задіяли усі екіпажі. Але, як виявилося, мама дитини відпочивала в одному із закладів. За попередньою інформацією жінка була в нетверезому стані. Дитину залишила надворі.

 

Немовля з коляскою забрала бабуся, не повідомивши маму дитини. Справу Управлінення патрульнеої поліції передало в Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області.

Попередня стаття

Тернополянин, який біля “Алюру” заступився за дівчину – у комі

Наступна стаття

На Тернопільщині на 7 років ув’язнили вчительку молодших класів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.