На Тернопільщині хлопець придбав товар і отримав недійсний чек

“Купуючи – вимагай чек!”, – написав на своїй сторінці у Фейсбук Роман Напованець. Хлопець стверджує, що в одному із магазинів Збаража йому видали недійсний чек.
– В ціні кожного літра пального, кожної пляшки алкоголю чи пива, кожної пачки цигарок уже закладено 5% акцизного збору, який перераховується на ремонт доріг, тротуарів, благоустрій міста, проте деякі підприємці часто продають ці товари не пробиваючи чек на касовому апараті, і таким чином сплачені Вами 5% коштів потрапляють не в місцевий бюджет, а залишаються у підприємця в кишені.Як доказ – не фіскальний чек з одного місцевого магазину, який, таким чином, дурить і покупців і фіскалів: ніби чек і видали, але він не дійсний, про що пише на самому чеку!
Наслідок: не повноцінний ремонт доріг та тротуарів, бо коштів не вистачає. Але в силах кожного із нас змінити цю ситуацію: варто лише при кожній покупці пива, цигарок, алкогольних напоїв чи бензину попросити продавця вибити чек на проданий Вам підакцизний товар і будьте впевнені, що ці кошти надійдуть у місцевий бюджет та будуть витрачені за призначенням, місто отримає додаткові гроші…Просто вимагайте чек за оплачений Вами підакцизний товар, це ж просто, правда?), – написав у своєму пості Роман Напованець. 

Попередня стаття

Маленькі тернополяни побували в гостях у “МедіаТОРа”

Наступна стаття

Півліта без гарячої води. У Тернополі не працюють котельні через борги (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.