Сьогодні у Тернополі прощатимуться з 20-річним Віталієм, якого побили біля “Алюру”

Фото Галина Гнатишин

Сьогодні у Тернополі рідні та близькі прощатимуться із 20-річним Віталієм Гнатишиним. Хлопець отримав смертельні травми 30 червня біля нічного клубу “Алюр”. Юнак заступився за дівчину. Зловмисники кількома ударами в голову збили його з ніг. У стані клінічної смерті медики госпіталізували хлопця до реанімаційного відділення. 9 липня Віталій помер.

 

Усі, хто хоче попрощатися із Віталієм Гнатишиним, похорон відбудеться сьогодні о 12:00 годині.

– Друзі та бажаючі, хто хоче попрощатися з нашим сином ВІТАЛІЄМ ГНАТИШИНИМ приходьте в Дім Печалі по вул. Микулинецькій. Панахида відбудеться сьогодні о 20:00. Похорон 10.07.18 о 12:00., – написала на своїй сторінці у Фейсбук Галина Гнатишин.

 

Редакція Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” висловлює щирі співчуття батькам з приводу тяжкої втрати сина. Розділяємо з Вами біль втрати. Нехай світла пам’ять про Віталія Гнатишина назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій.

 

 

Людмила Маліброда

Фото Галина Гнатишин
Попередня стаття

Забобони не діють, їх спростовують лікарі: у списку до пологів боді, пелюшки й шапочки (Фото)

Наступна стаття

«Яке в доларах, в гривнях навіть не відкладеш», – кременчани про заощадження (Відео)

2 Comments

    Avatar
  • ??….

  • Avatar
  • Який жах.. Співчуваю рідним, Царство Небесне тобі, хлопчику.. ?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.