«Яке в доларах, в гривнях навіть не відкладеш», – кременчани про заощадження (Відео)


 

Фінансові експерти радять відкладати у період з 20 до 30 років близько 25% від свого сукупного доходу. Якщо є борги, необхідно витрачати ці гроші на їх погашення. Витрати на підтримку способу життя мають не перевищувати 75% від бюджету. До тридцяти років, кажуть експерти, варто відкладати еквівалент річної зарплати.

 

З 1 липня цього року в Україні встановлюють нові розміри прожиткового мінімуму. На одну особу розрахували 1777 гривень на місяць. Мінімальна заробітна плата не зміниться та складає у місячному розмірі – 3723 гривні.

 

Яку суму із заробітної плати можуть відкласти кременчани, – дивіться в опитуванні «Власне бачення»  Першого інтернет-телебаченя Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

Сьогодні у Тернополі прощатимуться з 20-річним Віталієм, якого побили біля “Алюру”

Наступна стаття

У Тернополі п’яний водій вантажівки наїхав на припарковане авто

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.