Жителів Тернопільщини попереджають про найвищий рівень пожежної небезпеки

У найближчі два дні в західній та центральній частині Тернопільської області очікується надзвичайна пожежна небезпека 5-го класу. Під ризик потрапляють ліси та інші природні об’єкти. Про це попередили в Управлінні ДСНС у Тернопільській області.

 

Зважаючи на такі прогнози, ДСНС закликає громадян не провокувати пожежі на відкритих територіях і дотримуватися елементарних правил безпеки.

 

У службі нагадали, що протягом пожежонебезпечного періоду забороняється відвідувати хвойні ліси при оголошенні надзвичайної пожежної небезпеки 5-го класу, розводити багаття у лісі й лісопосадках, палити, кидати непогашені сірники або недопалки.

Попередня стаття

Тернополяни попрощалися із 20-річним Віталієм, якого побили біля нічного клубу (Фото)

Наступна стаття

Маленькі тернополяни побували в гостях у “МедіаТОРа”

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.