Тернопільських водіїв просять бути обережними і завчасно обирати маршрут

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Сьогодні у Тернополі на вулицях Бережанська (ділянка від вул. Лучаківського до вул. Тролейбусної) та Тролейбусна (ділянка від житлового будинку №4а до вул. Бережанської) розпочали підготовчі роботи для проведення капітального ремонту. Оскільки ці вулиці є суміжними, ремонт на них проводитимуть одночасно.

 

На Тролейбусній влаштують150 метрів мереж дощової каналізації з підключенням до вулиці Бережанська. Також проведуть капітальний ремонт дорожнього покриття. На Бережанській підрядники виконають заміну верхнього шару дорожнього покриття та частково замінять бордюрний камінь.

 

Під час здійснення ремонтних робіт на вказаних ділянках можливе часткове перекриття руху для автотранспорту. Прохання до водіїв бути обережними при проїзді згаданих ділянок і завчасно обирати маршрути руху. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі до осені перекрили дамбу: як їздитиме громадський транспорт

Наступна стаття

На Тернопільщині ДТП: на перехресті іномарка в’їхала в мікроавтобус

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.