Десятки активістів захищають парк Нацвідродження від «тітушок» та забудови (НАЖИВО)


 

На акцію проти забудови парку Національного відродження знову зібралися десятки громадських активістів. Кажуть, збори громади вимушені, адже вчора там відновили ремонтні роботи. Процес будівництва охороняють невідомі молодики.

 

–  В Тернополі відновлюється ганебна практика залучення тітушок на скандальні забудови! Вчора активно відновилися роботи на скандальній забудові в парку Національного відродження. Близько 30 молодих хлопців спортивної статури стали захищати скандальну забудову. Одні молодики кажуть, що просто гуляють парком, інші називають себе різноробочими, але усі ми прекрасно розуміємо, що вони тут роблять, – пише у соціальній мережі громадський активіст Олег Синовець.

 

Нагадаємо, восени у парку Національного відродження почали зводити Соціально-спортивний центр «Вулична академія». Ініціатори проекту, Фундація зірок світового футболу «Діти» тоді запевняли, що мають всі документи на будівництво. Натомість активісти переконані – забудова незаконна. Це намагаються довести у суді.

 

 

 

Попередня стаття

Дорого, бо багато заробітчан, – чортківчани про ціни на нерухомість (Відео)

Наступна стаття

Яка різниця між мангалом, грилем та барбекю

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.