«Пончик, компот і салат», – тернополяни про мінімальні витрати на їжу

За підрахунками Держстату, вартість харчування середньостатистичного українця становить 54 грн на добу. Це на 8 гривень більше ніж минулого року. Статистика відзначила деякі зміни в харчуванні: трохи збільшилося споживання ягід і фруктів, хліба, м’ясних продуктів.

Тернополяни кажуть, що на 54 гривні в день на їжу – це дуже мало. Якщо ж відвідувати заклади громадського харчування, то цієї суми вистачить на один прийом їжі.

Скільки гривень в день “проїдають” тернополяни, – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

Перевізників Тернопільщини закликають до нового року оновити парк

Наступна стаття

Цікаві факти про дощ, яких Ви точно не знали

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.