25 липня – День зубного техніка

Щорічне святкування Дня зубного техніка почалося на початку 2000-х років в середовищі працівників зуботехнічних лабораторій. Поки що ця календарна подія – неофіційна.

 

Так співпало, що переважно саме в цей день багато молодих фахівців, після закінчення медичних навчальних закладів, коледжів та багатомісячної ординатури заступають на своє перше офіційне робоче місце в якості повноправного дипломованого фахівця.

 

Зубний технік – окрема професія в сучасній стоматології. Їх часто плутають безпосередньо зі стоматологами або зубними лікарями. Проте, на відміну від них, зубний технік дуже рідко зустрічається з пацієнтами, тому що ця професія в основному і є чисто технічна. Її нерідко порівнюють з професіями годинникаря або ювеліра.
Редакція Першого інтернет-телебачення Тернопільщини приєднується до всіх привітань на адресу зубних техніків. Бажаємо Вам твердих професійних успіхів і яскравих досягнень, гарного настрою і бадьорості! З Днем зубного техніка Вас!

 

 

Попередня стаття

Найвідоміші картини у світі

Наступна стаття

На Тернопільщині передбачають спеку в серпні

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.